Cookies nám pomáhají poskytovat Vám naše služby. Využíváním těchto služeb souhlasíte s jejich použitím.

Tipy kam vyrazit s dětmi v Praze

Nevíte co dělat s dětmi když prší nebo nemáte program na víkend? Nechte se inspirovat v dalším díle seriálu Kam vyrazit s dětmi. Tentokrát se zaměříme na Prahu. V hlavním městě je pro děti připraveno spoustu zábavy!


Hlidejme hlidani deti tipy na vylety s detmi v praze

Adventure MiniGolf Praha

Vzít děti na minigolf je skvělá volba především, když venku prší. Hřiště je umístěné přímo v 02 Aréně, takže se sem snadno dostanete jak městskou hromadnou dopravou, tak i autem. Doporučuji zaparkovat v obchodním centru Harfa, kde je parkovací stání na 4 hodiny zdarma. Na hřišti naleznete 18 jamek, takže určitě je co překonávat.



Více informací naleznete na: www.a-minigolf.cz

Retro videoherna Arcade Hry Červený Újezd

Arcade Hry je největší retro arkádová videoherna v Evropě a jejím posláním je opravovat arkádové automaty, dát lidem možnost zavzpomínat na staré časy a dětem ukázat jaké hry se hrály v minulosti. Na všech 145 funkčních automatech si můžete zahrát.

Tip! Změřte síly se svými dětmi, které vyrůstají v digitálním světě. Kdopak z vás vyhraje?



Více na : www.arcadehry.cz

Království železnic v Praze na Smíchově

Království železnic vám nabídne pohled na modely železničních sítí, kde vlaky i lokomotivy jezdí, svítí a některé z nich můžou děti dokonce samy ovládat. Jezdí zde v nočním a denním režimu a jsou skvěle naprogramované, takže například modely aut dávají přednost na křižovatkách. Celá expozice je doplněna naučnými panely a různými dalšími interaktivními prvky.

Tip! Pokud pojedete do Království železnic i s tatínkem, možná si bude chtít hrát s vláčky déle, než vaše děti. Doporučuji navštívit s malými nedočkavci dětský hrací koutek, kde se mohou o chvilku déle zabavit.



Další informace naleznete na: www.kralovstvi-zeleznic.cz

Muzeum voskových figurín v centru Prahy

V muzeu voskových figurín se mohou děti potkat tváří v tvář s Harrym Potterem, Michaelem Jacksonem nebo Jaromírem Jágrem. Zábavnou formou se mohou i něco přiučit, protože v muzeu naleznete také důležité postavy z českých dějin, jako jsou Karel Čapek, T.G. Masaryk, Karel IV. nebo Rudolf II. Pár věcí si můžete vyříkat i s Hitlerem nebo Stalinem…
Wax Museum je kromě Prahy také v Českém Krulmově a na Karlštejně, kde je současně jedno z největších zrcadlových labyrintů v České republice, včetně křišťálového bludiště a kaleidoskopické kino.

Tip! Vyfoťte se s dětmi v zakřiveném zrcadlu. Tahle fotka bude vaším lékem kdykoli budete mít špatnou náladu! :)



Více na: www.waxmuseumprague.cz

Galerie Krokodýl v Holešovicích

Zajděte se podívat na živé kajmany, krokodýly a aligátory. Po celou dobu jsou zde k dispozici kvalifikovaní průvodci, kteří vám řeknou spoustu zajímavostí ze života krokodýlů. Součástí je také výstava fotografií divoké přírody a exotických zvířat. Děti si mohou v dětském koutku vybarvit svého vlastního krokodýla a výtvor pověsit na obrázkovou zeď!

Tip! O víkendu v 10:30 i 14:00 probíhá komentované krmení krokodýlů. Pokud chcete vidět, jak se tito plazi živí, naplánujte si výlet v tuto dobu.



Více informací na: www.krokodylipraha.cz 

Jezdecká škola Praha 7

Naučte děti jezdit na koni! Jezdecká škola na Císařském ostrově mezi Stromovkou a Trojou nabízí základní výuku jízdy na koni, vyjížďky nebo procházky s koňmi po speciálních stezkách ve Stromovce. Nezáleží na tom, jestli je vaše dítě začátečník nebo pokročilý, jezdit zde mohou všichni - samozřejmě i dospělí.

Tip! Nebojte se vzít s sebou i menší děti. Jsou tu k dispozici i jízdy na ponících.



Další informace naleznete na: www.js-praha7.cz 

V Praze a okolí je spoustu tipů co dělat s dětmi. Ať už to bude rodinný výlet nebo vyrazíte se svými dětmi a dalším kamarádem jako hlídací maminka, určitě si užijete zábavu.

Přeji vám krásné zážitky,
Monika Moravčíková

Témata: Volný časKam s dětmiTipy na výletyZábava a hry